BELANGRIJK BERICHT van de ORGANISATIE FLY- IN te GEES

In 2008 werd de eerste FLY-IN GEES gehouden , ter ere van 800 jaar Gees. Een uniek evenement met vliegtuigen (MLA’s) oldtimers (legervoertuigen, landbouwmachines, auto’s en motoren) en heteluchtballonnen.

Het smaakte naar meer en er werd nog 4x een FLY-IN georganiseerd, de laatste in 2018. In 2019 is er een (bijna helemaal) nieuw bestuur gekomen die de traditie graag wilde voortzetten.

In het najaar van 2019 zijn we begonnen met het organiseren van de 6e FLY-IN op de eerste zaterdag van september 2020. De plaats was geregeld, de eerste vergunningen waren binnen en we waren enthousiast op weg. Maar toen kwam corona en moesten we de FLY-IN helaas afblazen. Ook in 2021 en 2022 was het niet mogelijk om een evenement te organiseren. En nu met alle onzekerheden, nieuwe regels en onderzoeken die je moet doen om een vergunning te krijgen hebben wij met pijn in ons hart besloten om geen nieuwe FLY-IN te organiseren.

We willen alle oud-bestuursleden, sponsoren, landeigenaren, vrijwilligers, deelnemers en bezoekers heel hartelijk bedanken voor alles wat jullie gedaan hebben. Zonder jullie was het niet mogelijk om zoiets groots in een klein dorp als Gees te organiseren.

We kijken terug op vijf geweldige FLY-IN’s te GEES.

Heel hartelijk bedankt.

Het bestuur van de FLY-IN te GEES

Foto’s / films zijn nog te zien op de website van de FLY-IN GEES www.flyingees.nl  en  www.geesweb.nl