Fly-In 2021 jaar uitgesteld naar 2022

Vorig jaar hebben we lang gehoopt en gedacht dat de FLY-IN misschien toch nog door kon gaan, dat het allemaal wel mee zou vallen. We waren al begonnen met de organisatie en dan is het moeilijk om definitief te moeten besluiten dat het echt niet lukt. Achteraf is dat een heel goed besluit geweest.

Dan zal het zeker in 2021 lukken was de gedachte van ons en ik denk van iedereen die in de organisatie van evenementen zit. Maar het is nu wel duidelijk dat Covid 19 hardnekkiger is dan wij allemaal gedacht hadden. De maatregelen nu zijn zelfs zwaarder dan vorig jaar. 

Het vaccineren is gestart en misschien zijn de meeste mensen in september wel gevaccineerd als alles meezit. Maar we horen de eerste tegenvallers al weer. Dus of dat lukt is nog maar de vraag.

Het organiseren van de FLY-IN begint al in december/januari met het aanvragen van de benodigde vergunningen. Ook het regelen van alle andere zaken begint dan al langzaam op gang te komen. Sponsoren moeten worden gezocht, hekken gereserveerd en zo verder.

Op dit moment is het niet mogelijk om te vergaderen op de manier dit voor ons het beste werkt: namelijk met z’n allen rond de tafel en dan van alles overleggen en ideeën opperen.

Het aanvragen en verkrijgen van een vergunning is nu ook onzeker. Tot 1 juni in ieder geval geen evenementen, en daarna…..? 

Ook het bezoeken van sponsoren is nu niet aan de orde. 

Daarom is het voor ons ook dit jaar niet mogelijk de FLY-IN te organiseren. Wij hebben dan ook moeten besluiten de FLY-IN weer uit te stellen, nu naar 2022. 

Wij gaan er van uit dat er dan een geweldige FLY-IN zal zijn met weer veel enthousiaste vrijwilligers , deelnemers, en bezoekers.

Tot die tijd: Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.

Bestuur FLY-IN,